Το Bujinkan Ninjutsu στο Kunoichi Dojo Athens Greece

www.kunoichi.gr
https://www.facebook.com/Amazon.Glyfada
https://www.facebook.com/ninjagynaikes

 

 

Το Bujinkan Ninjutsu είναι μία παραδοσιακή πολεμική τέχνη που προέρχεται από την ένωση εννέα διαφορετικών σχολών ninja. Είναι προσαρμοσμένη στις σύγχρονες ανάγκες που έχει ο άνθρωπος για μία ολοκληρωμένη και αποτελεσματική αυτοάμυνα, πράγμα το οποίο επιτυγχάνεται, χωρίς να χάνεται το παραδοσιακό πνεύμα των ninja, που γοητεύει τον ασκούμενο. Ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, εμπειρίας και φυσικής κατάστασης, μπορεί ο οποιοσδήποτε να παρακολουθήσει τα μαθήματα αυτά αυτοάμυνας.

Οι γνώσεις της εκπαιδεύτριας Elise Elle δίνουν ένα επιπλέον πλεονέκτημα στις γυναίκες που θα επιθυμούσαν να ασχοληθούν με την τέχνη αυτή, διότι, εκτός της πλήρους εκπαίδευσης στην τέχνη των Ninja, έχει εξειδικευτεί στην ιδιαίτερη γυναικεία μέθοδο των ninja – kunoichi, η οποία με λιγότερη μυική δύναμη έχει τα μέγιστα αποτελέσματα.

Η εκπαίδευση του bujinkan ninjutsu περιλαμβάνει τα εξής:
⦁ Φυσική αγωγή με δυναμικές, διατατικές και αερόβιες ασκήσεις,
⦁ Τεχνικές αυτοάμυνας,
⦁ Μαχητικές τεχνικές,
⦁ Εκμάθηση στα παραδοσιακά όπλα των ninja, όπως σπαθί katana, αστεράκια suriken, γκλομπ nutsako, κοντάρι bo, κλπ.

Η σχολή μας “Kunoichi Dojo Athens Greece” , που δημιουργήθηκε με σκοπό την ανιδιοτελή εκπαίδευση των κακοποιημένων γυναικών στην αυτοάμυνα και την υποστήριξή τους με αγάπη, με εκπαιδεύτρια την ελληνογαλλικής καταγωγής Sensei Shidoshi-Ho Yodan (4 dan) Elise Elle, ανήκει στην οικογένεια / σχολή Bujinkan Italia με κέντρο το Μιλάνο του Ιταλού Δασκάλου Sensei Dai-Shihan (15 dan) Enzo Rossi, υπό την επίβλεψη του ιδρυτή του Bujinkan Ninjutsu ανά τον κόσμο, Ιάπωνα Soke Masaaki Hatsumi.

Τηλ.:6930998844 Elise Elle & 6908856250 Καλλιόπη Καρδαρά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *